Lagerhotel

Trekantens Omlæssecentral har til formål at tilbyde en effektiv og pålidelig lagerløsning til vores kunder. Vores lagerhaller råder over både reolsystemer og gulvplads, hvilket giver os mulighed for at imødekomme en bred vifte af opbevaringsbehov.

 

Vores reolplads kan tilpasses efter vores kunders specifikke behov, hvilket sikrer, at lagerpladsen passer præcis til deres gods. Dette gør det nemt at opbevare større eller mere specifikke varer, så de er tilgængelige og sikkert opbevarede.

 

Som et førende lagerhotel i Kolding, tilbyder vi nem til- og afgang via motorvejen til hele Trekantområdet, et af Danmarks vigtigste knudepunkter inden for transport og logistik. Vores centralt beliggende facilitet gør det nemt og praktisk for vores kunder at få adgang til deres varer, samtidig med at det sikrer en effektiv transport til og fra lageret.

 

Vi er stolte af at kunne levere en høj kvalitet af lagerløsninger til vores kunder, og vi er dedikerede for at sikre, at deres varer opbevares sikkert og effektivt. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores processer og teknologi for at altid levere den bedste opbevaring.

Fordele ved lagerhotel

1. Reduktion af omkostninger: Ved at outsource dit lager kan du som virksomhed spare på faste udgifter, som f.eks. lokaler, udstyr, personale & vedligeholdelse.

2. Fokuser på jeres kernekompetencer: I kan som virksomhed fokuserer på det I er gode til, i stedet for at bruge tid og ressourcer på lagerstyring.

3. Fleksibilitet: Vi er omstillingsparate, så hvis jeres forbrug skulle ændre sig, står vi hurtigt klar med en løsning, der dækker jeres behov. I betaler kun for den plads, I bruger.

4. Professionel lagerstyring: Vi har over 20 års erfaring, derfor kan vi tilbyde jer effektive og sikre processer. 

som dit lager i Kolding tilbyder vi: